ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός – Τσιόδρας: 7 νέοι θάνατοι, 82 νέα κρούσματα, 1314 τα συνολικά

Άλλα 81 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωσή του. 1314 τα συνολικά. 7 νέοι θάνατοι. Βρέθηκαν 20 κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο.

Κορωνοϊός - Τσιόδρας: 7 νέοι θάνατοι, 82 νέα κρούσματα, 1314 τα συνολικά

Άλλα 81 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωσή του. 1314 τα συνολικά. 7 νέοι θάνατοι. Βρέθηκαν 20 κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο.

Σε 82 αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε συνολικά τα 1314 και οι νεκροί είναι συνολικά 49. Ο μέσος όρος ηλικίας των νεκρών είναι τα 72 έτη. Συνολικά  είναι άνδρες και πάνω από το % όσων κατέληξαν είχαν υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικίας άνω των  ετών.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι σήμερα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ασθενείς, εκ των οποίων οι  είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών αυτών είναι  ετών και πάνω από τους μισούς έχουν υποκείμενο νόσημα. Από τις ΜΕΘ έχουν βγει  ασθενείς.

«Αν χαλαρώσουμε όλοι θα πληρώσουμε το τίμημα» κατέληξε.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/koronoios-tsiodras-82-krousmata-1314-astheneis-49-nekroi-epipleon-20-krousmata-se-ploio Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.