ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Ιταλία: 837 νεκροί σε ένα 24ωρο, πάνω από 12 χιλιάδες συνολικά

Το τελευταίο 24ωρο 837 ασθενείς με κορωνοϊό πέθαναν στην Ιταλία.

Κορωνοϊός - Ιταλία: 837 νεκροί σε ένα 24ωρο, πάνω από 12 χιλιάδες συνολικά

Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τον κορωνοϊό στην Ιταλία καθώς που κάθε μέρα μετρά εκατοντάδες νεκρούς.

Στην ενημέρωση της Τρίτης η Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας κάνει λόγο για 837 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο και 4.233 νέα κρούσματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι συνολικοί αριθμοί είναι πλέον 12.428 και 105.972 αντίστοιχα.

«Φτάσαμε στο σημείο ανώτατης διάδοσης των κρουσμάτων. Τώρα περιμένουμε να αρχίσουν να μειώνονται» λέει το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρόεδρος του Ιταλικού Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας, Σίλβιο Μπρουζαφέρο, τόνισε ότι «η χώρα έφτασε στο σημείο ανώτατης διάδοσης του ιού και τώρα αναμένεται η αρχή της καθοδικής πορείας».

«Το σημείο αυτό, όμως, δεν είναι μια κορυφή, είναι οροπέδιο», πρόσθεσε, εννοώντας ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να αναμένει, κανείς, έπειτα από μια ημέρα.

«Αν δεν τηρήσουμε με προσοχή τα μέτρα που έχουν εγκριθεί, η επιδημία μπορεί να ξαναρχίσει να διαδίδεται με δύναμη», εξήγησε ο Μπουσαφέρο.

Ο επικεφαλής του Ιταλικού Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας τόνισε, επίσης, ότι «χρειάζονται πιο γρήγορα τεστ προς εντοπισμό των αντισωμάτων και είναι ακριβώς αυτό που η ιταλικές υγειονομικές αρχές θέλουν να κάνουν».

Κατέληξε υπογραμμίζοντας πως «ο στόχος είναι ο δείκτης μεταδοτικότητας να παραμείνει κάτω από το 1%» και ότι «για να φτάσει στο μηδέν, θα χρειαστούν μήνες».

Πηγή: athensvoice

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...