ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μένουμε σπίτι με πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο κολαστήριο του ΟΑΚΑ (LIVE VIDEO)

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός το 2011 επικράτησε 78-67 της Μπαρτσελόνα στο 4o ματς της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης για το... 6ο ευρωπαϊκό.

Μένουμε σπίτι με πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο κολαστήριο του ΟΑΚΑ (LIVE VIDEO)

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός το 2011 επικράτησε 78-67 της Μπαρτσελόνα στο 4o ματς της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης για το… 6ο ευρωπαϊκό.

Οι “πράσινοι” του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κόντρα στα προγνωστικά,  απέκλεισαν τους υπερόπτες Καταλανούς και η συνέχεια ήταν γνωστή. Έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο… σβηστά.

Οσοι έζησαν εκείνη τη βραδιά στο ΟΑΚΑ έχουν να το λένε. Ποτέ άλλοτε το κλειστό δεν είχε συγκεντρώσε τόσο πολύ κόσμο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μέσα στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 25.000 οπαδοί του “τριφυλλιού”.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...