ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρόκα: “Πολύ δύσκολες οι στιγμές που ζούμε στην Ισπανία”

Για την εξαιρετικά δύσκολη και λυπηρή κατάσταση που βιώνει η πατρίδα του μίλησε ο Τσάβι Ρόκα.

Ρόκα:

Για την εξαιρετικά δύσκολη και λυπηρή κατάσταση που βιώνει η πατρίδα του μίλησε ο Τσάβι Ρόκα.

«Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Κάθε μέρα πολλοί άνθρωποι μολύνονται και άνθρωποι πεθαίνουν. Ελπίζουμε να δούμε σύντομα ότι τα αυστηρά μέτρα φέρνουν αποτελέσματα. Ήδη μπήκαμε σε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, αλλά η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και οι ώρες κρίσιμες», τόνισε αρχικά στα Νέα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηανϊκού.

«Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν να ενεργήσουν νωρίτερα. Είδαν τι συνέβη στην Ιταλία. Εκεί ο κορωνοϊός είχε εξαπλωθεί πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες μέρες είχαν χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς. Θα έπρεπε να είχαν πάρει μέτρα νωρίτερα. Επίσης, εκτός από την Ιταλία και το παράδειγμά της, πολλοί ειδικοί στην πανδημία βγήκαν εγκαίρως και είπαν ότι πρέπει να πάρει γρήγορα και αυστηρά μέτρα η κυβέρνηση. Αυτή η καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τα κρούσματα μαζεμένα, κάθε μέρα να είναι περισσότερα και το σύστημα υγείας να μην είναι προετοιμασμένο για όλο αυτό», πρόσθεσε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα σε τέτοιες συνθήκες είναι δύσκολο να μιλά κανείς για ποδόσφαιρο και συνέχιση της δράσης. «Το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον. Εντάξει, πρέπει να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, τι θα γίνει από εδώ και στο εξής διότι είναι η δουλειά μας, έχουμε κάποια καθήκοντα. Στη La Liga θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο, ακόμα κι αν φτάσει Ιούλιος. Έχουν στο μυαλό τους τα χρήματα που θα χάσουν σε περίπτωση που δεν τελειώσει η σεζόν. Όμως η γνώμη μου είναι πως δεν είναι εύκολο να τελειώσει το πρωτάθλημα αν ξεπεραστεί ο Ιούνιος. Αν παίζουν Ιούλιο τι θα γίνει με τα συμβόλαια, τι θα γίνει με τις ημερομηνίες, με την επόμενη σεζόν, με την Ευρώπη. Είναι δύσκολο», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...