ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός και η καθιέρωση για τον Βαγιαννίδη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και αν αυτό δε συμβεί θα κοιτάξει τις επιλογές του εξωτερικού.

Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός και η καθιέρωση για τον Βαγιαννίδη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και αν αυτό δε συμβεί θα κοιτάξει τις επιλογές του εξωτερικού.

Σε μια συγκυρία δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, και με τα πάντα να έχουν “παγώσει”, ένα από τα θέματα τα οποία έχουν μείνει στάσιμα στον Παναθηναϊκό είναι του Γιώργου Βαγιαννίδη. Οχι το μοναδικό, φυσικά, αφού υπάρχουν κι άλλες ανοικτές υποθέσεις.

Προ κορωνοϊού οι δυο πλευρές, διοίκηση και παίκτης, θα προγραμμάτιζαν το τελικό ραντεβού προκειμένου να κατατεθεί η πρόταση στον νεαρό άσο και να παρθούν οι αποφάσεις. Φυσικά, τα όσα συνέβησαν μετά δεν επέτρεψαν να γίνει η συνάντηση, αλλά είναι κάτι το οποίο θα συμβεί μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε κάθε επίπεδο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προτεραιότητα του παίκτη είναι να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσει να καθιερωθεί στο “τριφύλλι” μέσω της σκληρής δουλειάς και των ευκαιριών που θα του δοθούν από τη νέα χρονιά στη θέση την οποία αγωνίζεται. Ο νεαρός δεξιός μπακ – χαφ επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, το οποίο, ως γνωστόν, λήγει το καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που δε συμβεί κάτι τέτοιο, ο Βαγαννίδης θα εξετάσει τις επιλογές από το εξωτερικό και όχι ομάδες από την Ελλάδα, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που έχουν κάνει κρούση στην οικογένεια του παίκτη. Άλλωστε, διάφορες ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, όπως η Μονακό και η Λίντσερ. Τα πάντα θα γίνουν γνωστά μόλις γίνει η τελευταία συζήτηση διοίκησης – ποδοσφαιριστή με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της συνέχισης της συνεργασίας, από τη στιγμή που υπάρχει κοινή επιθυμία γι αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.