ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λυμπερόπουλος για Κυράστα: «Κακώς απομακρύνθηκε την πρώτη φορά – Ήταν σύγχρονος προπονητής»

Στις παρουσίες του Γιάννη Κυράστα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με αφορμή την ημέρα μνήμης από το χαμό του Έλληνα προπονητή.

Λυμπερόπουλος για Κυράστα: «Κακώς απομακρύνθηκε την πρώτη φορά - Ήταν σύγχρονος προπονητής»

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «πράσινη», ο άλλοτε άσος των «πρασίνων» μίλησε για τις δύο θητείες του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του λέγοντας πως ο Κυράστας κακώς απομακρύνθηκε από το «τριφύλλι» στην πρώτη του σεζόν από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο «Λύμπε»:

Για την πρώτη θητεία του Κυράστα στον Παναθηναϊκό: «Κακώς απομακρύνθηκε ειδικά την πρώτη φορά. Ο Κυράστας για την εποχή του ήταν ένας σύγχρονος προπονητής. Βρήκε μία πάρα πολύ καλή φουρνιά παικτών στην πρώτη θητεία Παιδιά που είχαν γίνει άνδρες ποδοσφαιρικά όπως εγώ ο Καραγκούνης, ο Μπασινάς, ο Γκούμας. Βρήκε τη σωστή χημεία Μεταξύ των δυο θητειών δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος».

Για τη δεύτερη φορά που έκατσε στον πάγκο της ομάδας: «Τη δεύτερη φορά ήταν πιο διπλωμάτης και δεν βάραγε τη μπουνιά στο μαχαίρι με την καλή έννοια. Αν δεν αποχωρούσε την πρώτη φορά αυτή η φουρνιά ήταν ικανή για μεγάλα πράγματα και φάνηκε στη συνέχεια και στην Ευρώπη. Αν γινόταν καλύτερη διαχείριση ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα. Δεν έπρεπε ν αποχωρήσει για κανέναν λόγο. Δουλεύαμε καλά υπήρχε εκπληκτικό κλίμα. Στη δεύτερη θητεία του η πίεση ήταν πολύ μεγαλύτερη και ήθελε πιο διπλωματία με τα βαριά χαρτιά. Το είχε κι αυτό φανερώνει πόσο έξυπνος ήταν».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.