ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΥΕΦΑ: Αναβολή στις Εθνικές ομάδες, στον “αέρα” οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Αναβολή σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και αναμετρήσεις εθνικών ομάδων, μέχρι νεωτέρας αποφάσισε η ΟΥΕΦΑ μετά τη σημερινή της τηλεδιάσκεψη.

ΟΥΕΦΑ: Αναβολή στις Εθνικές ομάδες, στον

Αναβολή σε όλες τις διοργανώσεις, συλλόγων και εθνικών ομάδων, μέχρι νεωτέρας αποφάσισε η ΟΥΕΦΑ μετά τη σημερινή της τηλεδιάσκεψη.

Στον αέρα είναι όλες οι διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, όπως αποφασίστηκε σήμερα μετά την τηλεδιάσκεψη που έγινε για το “αύριο” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οπως έγινε γνωστό, τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων που ήταν προγραμματισμένα για τον Ιούνιο αναβάλλονται.

Επίσης, όλες οι άλλες διοργανώσεις, συνεπώς Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, παραμένουν στον αέρα μέχρι νεωτέρας, όταν αποφασιστούν νέες ημερομηνίες στο άμεσο μέλλον.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.