ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπόθεση Ινσούα: Δεύτερες σκέψεις και στο βάθος παραμονή!

Ο Εμάνουελ Ινσούα κάνει δεύτερες σκέψεις πλέον λόγω κορωνοϊού και στο πράσινο στρατόπεδο πλέον ελπίζουν στην παραμονή του.

Υπόθεση Ινσούα: Δεύτερες σκέψεις και στο βάθος παραμονή!

Η φυγή του Εμάνουελ Ινσούα, προ κορωνοϊού, θεωρούταν σχεδόν δεδομένη, μιας και οι πράσινοι δεν μπορούσαν να του δώσουν το ποσό των 600.000 ευρώ, το οποίο ο ίδιος ήθελε.

Ο Ινσούα κατανοεί ότι δύσκολα θα βρει τις προτάσεις που περίμενε. Μάλιστα, όπως γράφει η Live Sport, ο Αργεντινός συνεκτιμά και το γεγονός ότι η Αθήνα αποδεικνύεται πιο ασφαλής στην πανδημία σε σχέση με άλλες πόλεις.

Έτσι οι ελπίδες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει να αναπτερώνονται, μιας και μιλάμε για έναν – παίκτη βαρόμετρο την  φετινη χρονιά. Φυσικά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ακόμα. Όλα θα κριθούν μόλις καταλαγιάσει όλο αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.