ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτες συζητήσεις στη Λίγκα για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Οι λόγοι που βάζουν για πρώτη φορά στο τραπέζι, ανοιχτά πλέον, θέμα οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος. Η θέση της κυβέρνησης, από τι θα εξαρτηθεί...

Πρώτες συζητήσεις στη Λίγκα για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Στο σημερινό Δ.Σ. της ομοσπονδίας μέσω τηλεδιάσκεψης, θα παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις από τις 14 ομάδες, που επί του παρόντος δεν αφορούν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, κυρίως γιατί ο χρόνος δίνει το περιθώριο ευελιξίας, ιδίως από τη στιγμή που έχει βγει από το κάδρο το Euro. Πλέον όμως κυοφορείται μία πρόταση ανάμεσα στις ομάδες της Λίγκας που κάνει λόγο για οριστικό «λουκέτο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...