ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Μαύρη μέρα στην Ισπανία – 950 νεκροί μέσα σε μία νύχτα, 10.003 συνολικά!

Τα κρούσματα έφτασαν τις 110.238!

Κορωνοϊός: Μαύρη μέρα στην Ισπανία – 950 νεκροί μέσα σε μία νύχτα, 10.003 συνολικά!

Μακάβριο ρεκόρ κατέγραψε η Ισπανία. Όπως μετέδωσε το Reuters μέσα στη νύχτα έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό 950 άνθρωποι, με βάση τα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών φτάνει τις 10.003, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 110.238.

Σοκαριστικά είναι και τα νούμερα για την ανεργία.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με στοιχεία από τις υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλισης της χώρας από τις 12 Μαρτίου, όταν στη χώρα επιβλήθηκαν αυστηρά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων, έχασαν τη δουλειά τους 898.822 εργαζόμενοι. Πάνω από τους μισούς είναι εποχικοί υπάλληλοι.

Ο αριθμός των επίσημα καταγεγραμμένων ανέργων στη χώρα αυξήθηκε σε 3,5 εκατομμύρια τον Μάρτιο, το υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2017.

Πηγή:newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.