ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πληροφορίες για πάνω από 120 κρούσματα στο «Ελ. Βενιζέλος»!

ΕΚΤΑΚΤΟ!

Πληροφορίες για πάνω από 120 κρούσματα στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό μαζικής μόλυνσης του ιού στην Ελλάδα, με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) να καλείται να αποφασίσει τη στρατηγική διαχείρισης του.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έλαβαν την Τετάρτη δείγματα και από τους 383 επιβαίνοντες, μετά τα πρώτα 20 κρούσματα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Το οχηματαγωγό – επιβατηγό πλοίο παραμένει σε καραντίνα έξω από το λιμάνι του Πειραιά για 13η ημέρα.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.783 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήδη μάλιστα, δύο επιβάτες έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Αττικόν», καθώς η κατάσταση της υγείας τους κρίθηκε σοβαρή. Πρόκειται για έναν 72χρονο Ελβετό και έναν 34χρονο Ινδονήσιο.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε ναυλωθεί από εταιρεία της Μάλτας, προκειμένου να μεταφέρει στην Ισπανία συνολικά 349 ναυτικούς, ανάμεσα στους οποίους και δύο Έλληνες, ώστε να επανδρώσουν ένα δεύτερο πλοίο.

Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβάλει οι ισπανικές αρχές. Έτσι, το πλοίο έλαβε εντολή να μεταφέρει τα πληρώματα στην Τουρκία. Όμως, οι τουρκικές αρχές επέτρεψαν μόνο στους Τούρκους υπηκόους να αποβιβαστούν.

Περισσότερα σε λίγο

Πηγή: sputniknews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.