ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Ο Βλαχοδήμος βοήθησε τον Παναθηναϊκό»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην πορτογαλική A΄ Βola και αποθέωσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ουζουνίδης: «Ο Βλαχοδήμος βοήθησε τον Παναθηναϊκό»

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην A΄Bola ο Ουζουνίδης:

Για τον Βλαχοδήμο: «Κάθε προπονητής δίνει ευκαιρία σε έναν παίκτη ανεξαρτήτως θέσης, εφόσον προσπαθεί, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και έχει καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του. Αυτό συνέβη και με εκείνον. Είχε την ποιότητα και άρπαξε την ευκαιρία».

Για το αν μιλάει τώρα με τον Βλαχοδήμο: «Τώρα δεν έχω επαφή με τον Οδυσσέα, είναι ένα πολύ καλό παιδί που δουλεύει σκληρά και αξίζει όλα όσα του συμβαίνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του, ενώ θυμάμαι πως η μεταγραφή του στην Μπενφίκα βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό εν μέσω μεγάλων οικονομικών προβλήματων. Ήταν μία δύσκολη απόφαση για τον Παναθηναϊκό αλλά εύκολη για εκείνον».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος είπε: «Είναι λογικό να αισθάνεται πιο άνετα παίζοντας με μία πιο ποιοτική άμυνα. Αυτή η άνεση βέβαια έρχεται και σταδιακά μέσα από την εξάσκηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.