ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερ Λίγκα: Πρότεινε διακοπή ο Αλαφούζος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φώτης Κωστούλας πρότειναν οριστική διακοπή στη Super League, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Σούπερ Λίγκα: Πρότεινε διακοπή ο Αλαφούζος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φώτης Κωστούλας πρότειναν οριστική διακοπή στη Super League, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην τηλεδιάσκεψη, μαζί με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη από πλευράς τριφυλλιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλαφούζο, όπως και ο Φώτης Κωστούλας του Παναιτωλικού πρότεινε το πρωτάθλημα να διακοπεί οριστικά και να μη συνεχιστεί, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Επίσης, σε αυτό συμφωνούν Άρης και Πανιώνιος.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 279.540 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρόταση αυτή κουβεντιάζεται και μένει να δούμε τι θα συμβεί και τι απόφαση θα παρθεί σε αυτή την κρίσιμη συζήτηση των μελών της Super League σε μια εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ