ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το σκεπτικό για διακοπή πρωταθλήματος και το επικρατέστερο σενάριο

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο για διακοπή στο πρωτάθλημα, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ για το σκεπτικό της πράσινης ΠΑΕ.

Το σκεπτικό για διακοπή πρωταθλήματος και το επικρατέστερο σενάριο

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας  (ήταν μαζί με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη) έκανε λόγο για διακοπή του πρωταθλήματος. Τα λεγόμενά του βρήκαν ανταπόκριση σε όλες τις ομάδες, ενώ απόλυτα σύμφωνοι ήταν οι Άρης,  Πανιώνιος και Παναιτωλικό που τάχθηκαν υπέρ ενός τέτοιου ενδεχομένου με βάση την τωρινή κατάσταση, αλλά  και τα όσα αναμένεται να συμβούν στη συνέχεια.

«Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για το πρωτάθλημα είναι ανεδαφική», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», δείχνοντας ιδιαίτερα ανήσυχος για όλα όσα συμβαίνουν. «Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για διακοπή. Εκ των πραγμάτων εκεί οδηγούμαστε», πρόσθεσε, επίσης, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να δόθηκε παράταση στην αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου (σ.σ. μια εβδομάδα νωρίτερα η ομάδα εργασίας Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Ατρομήτου θα συζητήσουν με όλα τα δεδομένα που θα έχουν στα χέρια τους), αλλά άπαντες καταλαβαίνουν ότι οι πιθανότητες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα είναι ελάχιστες. Οι ημερομηνίες δε βγαίνουν, οι παίκτες σε ένα σενάριο επανέναρξης θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτά τα δεδομένα μοιάζει σχεδόν απίθανο να… δούμε ξανά φέτος ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σκεπτικό στα λεγόμενα για διακοπή είναι και το παραπάνω. Μοιάζει σχεδόν ουτοπικό να υπάρξει σύντομα θεαματική βελτίωση και να μην κινδυνεύει η υγεία των ανθρώπων και φυσικά των αθλητών για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μπροστά, λοιπόν, στο σχεδόν βέβαιο σενάριο της διακοπής, ο Παναθηναϊκός, όπως και οι υπόλοιπες ΠΑΕ θα πρέπει να προετοιμάζονται για το «αύριο» σε κάθε επίπεδο με κυριότερο το οικονομικό. Γι αυτό και ο Αλαφούζος όταν προτάθηκε η παράταση στην αναστολή μέχρι τις 24 του μήνα τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα για κάτι τέτοιο, αλλά από τη στιγμή που θα οδηγηθούμε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη διακοπή, καλό θα ήταν να παρθούν οι όποιες αποφάσεις νωρίτερα, προκειμένου να είναι και καλύτερη η προετοιμασία των κλαμπ για όλα τα ανοικτά θέματα που έχουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.