Ο Καρλίτος παραχώρησε συνέντευξη σε πολωνική ιστοσελίδα, μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο στα ΗΑΕ και αναφέρθηκε σε στιγμές της καριέρας του με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε πως η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό θα του δώσει ευκαιρία για να ευχαριστηθεί ξανά το ποδόσφαιρο, κάτι που δεν μπόρεσε να πράξει με τη φανέλα της Άλ Ουάχντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους λόγους επιστροφής στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης: «Θα το πω αυτό: Δεν αισθάνθηκα το παιχνίδι σε μια αραβική χώρα, όπου το επίπεδο πρωταθλήματος, από την άποψη του αθλητισμού, δεν είναι πολύ υψηλό. Παίζαμε πάντα με πολλές άδειες εξέδρες, λυπηρό για ένα ποδοσφαιριστή. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν έφυγα από τη Λέγκια με δική μου βούληση, δεν ήθελα αυτή τη μεταγραφή. Οι περιστάσεις όμως με ανάγκασαν να το κάνω».

Για το ενδιαφέρον που υπήρχε από ομάδες της Ευρώπης: «Σε ένα σημείο είχα 9 αγώνες και 7 γκολ. Κατόπιν άρχισα να λαμβάνω προσφορές από ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι, παρά την αποχώρησή μου για τα ΗΑΕ, δεν με έχαναν. Κάθε μέρα κάποιος μου τηλεφώνησε και με ρωτούσε αν επιθυμώ να επιστρέψω. Την ίδια στιγμή, όμως, χάσαμε όλο και περισσότερο το παιχνίδι στην Ευρώπη. Η Αραβία είναι ένα εξαιρετικό μέρος μόνο για διακοπές».

Για τη Λέγκια Βαρσοβίας και τις αναμνήσεις που έχει: «Όταν δεν έπαιζα οι οπαδοί φώναζαν το όνομά μου στις εξέδρες, δείχνοντάς μου μεγάλη υποστήριξη. Θυμάμαι όταν τους ευχαρίστησα μετά από μία συνάντηση που είχα πριν φύγω. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πολύ, πολύ συγκινητικό. Μόλις τελειώσει το κακό με τον κορωνοϊό, θέλω να επισκεφτώ την Πολωνία και τη Βαρσοβία. Είναι ένα μέρος που μου άρεσε πολύ να ζω και να αγωνίζομαι και δεν ήθελα να φύγω».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου