ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Κατέληξε 52χρονος στον «Αττικόν» – Στους 57 οι νεκροί στην Ελλαδα

Στους 57 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα, καθώς ένας 52χρονος που νοσηλευόταν στο Αττικόν Νοσοκομείο είναι το τέταρτο θύμα σήμερα.

Κορωνοϊός: Κατέληξε 52χρονος στον «Αττικόν» - Στους 57 οι νεκροί στην Ελλαδα

Νωρίτερα, μια γυναίκα από την Εορδαία έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό. Σύμφωνα με το kozani.tv πρόκειται για μια 72χρονη γυναίκα από χωριό της Εορδαίας η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση. Η γυναίκα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Άλλοι δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από κορωνοϊό, ο ένας στην Πέλλα και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη. Για το θύμα του κορωνοϊού από την Αλεξανδρούπολη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άνδρας 78 ετών.

Ο 66χρονος από το χωριό Μαυροβούνι της Πέλλας, όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA o Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής, είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής από ανακοπή καρδιάς.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pellanews.gr, ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στην περιοχή της Πέλλας.

Τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα

Χθες, Πέμπτη, μία ακόμα 78χρονη από το χωριό Φούστανη στην Πέλλα έχασε τη ζωή της από τον φονικό ιό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα. Το συγκεκριμένο χωριό υπενθυμίζεται ότι τέθηκε την Τετάρτη ολοκληρωτικά σε καραντίνα, Επίσης χθες, κατέληξε και μία 90χρονη γυναίκα από το χωριό Χρυσή της Καστοριάς, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας από τον Σωτήρη Τσιόδρα, τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα είναι 1584, με 91 συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι, ενώ χθες υπήρξαν και τρεις νέοι θάνατοι. Έχουν γίνει 18.844 τεστ.

Πηγή: Thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.