ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Τσιόδρας: 6 θάνατοι τις τελευταίες ώρες, 59 συνολικά – 99 νέα κρούσματα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 99 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. 1613 τα συνολικά. Έξι οι νέοι θάνατοι και συνολικά 59.

Κορωνοϊός - Τσιόδρας: 6 θάνατοι τις τελευταίες ώρες, 59 συνολικά - 99 νέα κρούσματα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 99 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. 1613 τα συνολικά. Έξι οι νέοι θάνατοι και συνολικά 59.

Στους 59 έφτασαν οι νεκροί από την πανδημία του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε άλλους έξι θανάτους συνανθρώπων μας την Παρασκευή.

Παράλληλα, όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον νέο κορωνοϊό, επιβεβαιώθηκαν άλλα 99 κρούσματα στη χώρα μας, με τον αριθμό να φτάνει συνολικά στα 1.613.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι διασωληνωμένοι πολίτες που ασθενούν από τον ιό είναι 92, με μέση ηλικία τα 66 έτη, ενώ 11 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...