ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φύσσας: «Να νικήσουμε στον αγώνα της ζωής μας»

Για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει σε όλο τον κόσμο η πανδημία του κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο Τάκης Φύσσας.

Φύσσας: «Να νικήσουμε στον αγώνα της ζωής μας»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, μίλησε στην «A Bola» και στάθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με το θέμα της υγείας λόγω κορωνοϊού.

Παράλληλα ο Φύσσας σχολίασε και την παρουσία στη Μπενφίκα τόσο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, όσο και του Ανδρέα Σάμαρη, αλλά και στη δική του θητεία στον πορτογαλικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το ποδόσφαιρο: «Θα το κάνω αργότερα, όταν όλα αυτό θα έχει περάσει, τότε ναι, θα το κάνω με ευχαρίστηση. Θέλω τα λεγόμενά μου να αναφέρονται μόνο στις στιγμές που ζούμε, θα μιλήσω για ποδόσφαιρο όταν θα νικήσουμε στον αγώνα της ζωής μας».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ανδρέα Σάμαρη, αλλά και τη δική του παρουσία στη Μπενφίκα:

«Ξέρω πως κάνουν καλή δουλειά και τους σέβομαι πολύ. Μου αρέσει πολύ η Πορτογαλία, είμαι φίλαθλος της Μπενφίκα, αλλά ξέρω ότι και οι Πορτογάλοι, όπως και οι Έλληνες, είναι πολύ στενοχωρημένοι και γι’ αυτό έχουν τον σεβασμό μου. Τους εύχομαι υγεία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.