ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κωστάκη: «Είμαστε όλοι μαχητές και θα τα καταφέρουμε» (Vid)

Το δικό της μήνυμα στη μάχη κατά του κορωνοϊού, έστειλε η Αναστασία Κωστάκη.

Κωστάκη: «Είμαστε όλοι μαχητές και θα τα καταφέρουμε» (Vid)

Η Αναστασία Κωστάκη βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού. Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια και πρέσβειρα του κορυφαίου μπασκετικού οργανισμού στην Ευρώπη, έστειλε το δικό της μήνυμα στο αθλητικό κοινό, για τη μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού.

Το μέλος του «πράσινου» επιτελείου αναφέρθηκε στην καθημερινότητας εντός της οικίας της και επεσήμανε πως θα πρέπει όλοι να τηρούν τις οδηγίες και τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους. Αυτή τη δύσκολη στιγμή που ζούμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό, μένουμε όλοι σπίτι και κάνουμε πολλά και δημιουργικά πράγματα.

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου! 515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα από αυτά που κάνω εγώ και μου αρέσει πάρα πολύ και έχω πια χρόνο να το κάνω είναι να μαγειρεύω για τους αγαπημένους μου ανθρώπους ελληνικά σπιτικά φαγητά. Είμαστε πολύ δυνατοί, είμαστε όλοι μαχητές και θα τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ