Αρκετά ισχυρός στα μετόπισθεν θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν με τον ερχομό του Φραν Βέλεθ, αλλά και την παρουσία των Μπάρτ Σένκεφελντ και Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ο Ισπανός θα έρθει να προσφέρει εξτρά ποιότητα σε μια θέση όπου δεσπόζει ήδη με την επιβλητική παρουσία του ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Όμως ίσως ο Βέλεθ εκτός από ποιότητα ίσως προσθέσει και ένα προβληματισμό στις τάξεις του «τριφυλλιού». Αυτός δεν είναι άλλος από τα χρήματα που έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Το ποσό που έχει ήδη γίνει γνωστό ότι θα λάβει ο Φραν Βέλεθ είναι ύψους 300. 000 ευρώ και αντίστοιχο ίσως και αυξημένο να ζητήσει ο Σένκεφελντ το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ο Τσάβι Ρόκα θα συναντήσει αρκετές δυσκολίες καθώς εκτός από αυτό του Ολλανδού, θα κληθεί να συζητήσει και το συμβόλαιο του Αχιλλέα Πούγγουρα, με τους δύο παίκτες να θέλουν να εξαργυρώσουν θετικά για τον τραπεζικό τους λογαριασμό την εξαιρετική χρονιά που έκαναν, όντας το αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού.

Στον Παναθηναϊκό δεδομένα θέλουν την παραμονή και των δύο παικτών, αλλά εδώ θα πρέπει ο Ρόκα να κάνει πολλές συζητήσεις για να πετύχει τη διπλή ανανέωση προς όφελος της ομάδας. Θυμίζουμε πως ο Σένκεφελντ ήρθε μετά από την επιμονή του Γιώργου Δώνη στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι με τις απολαβές του να είναι πολύ κάτω (περίπου 220.000 ευρώ), σχετικά με αυτές που είχε συζητήσει εξαρχής με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Σένκεφελντ τους δικαίωσε όλους, καθώς από την πρώτη του εμφάνιση και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και με την ηγετική του φυσιογνωμία και να πάρει φανέλα βασικού, δένοντας την «πράσινη» άμυνα, η εικόνα της οποίας στα πρώτα ματς ήταν τραγική.

Έτσι για την περαιτέρω παραμονή του Ολλανδού στόπερ, θα χρειαστεί να γίνει η υπέρβαση με μια γενναία αύξηση. Βέβαια, αυτό το ενδεχόμενο είναι εφικτό για τον Παναθηναϊκό, καθώς η νέα φορολογία δίνει το δικαίωμα στους «πράσινους» για μικρές υπερβάσεις. Το αρνητικό της υπόθεσης έχει να κάνει με τη νέα κατάσταση που ενδέχεται να παρουσιαστεί στα οικονομικά των «πρασίνων» λόγω και του κορωνοϊού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου