ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24: «Πλέον, κάνουμε πρωταθλητισμό – Θαυμάζω τους οπαδούς της ομάδας»

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την καθημερινότητα της καραντίνας, αλλά και για τις προσπάθειες της ομάδας τη φετινή σεζόν για πρωταθλητισμό.

Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24: «Πλέον, κάνουμε πρωταθλητισμό - Θαυμάζω τους οπαδούς της ομάδας»

Ο 19χρονος ακραίος της ομάδας του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Panathinaikos24.gr, ανέλυσε όλα τα δεδομένα της σεζόν ως τώρα. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που ενδεχομένως υπάρξουν στον αθλητισμό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τόνισε πως το πρωτάθλημα πρέπει να λήξει για το καλό των αθλητών και των συλλόγων και τέλος εξέφρασε την πεποίθησή του να μείνει για πολλά χρόνια στο «τριφύλλι».

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος παράλληλα εξέφρασε θαυμασμό προς τους οπαδούς που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και θυμήθηκε τις σημαντικές στιγμές του στο «τριφύλλι» σαν αθλητής, αλλά και σαν φίλαθλος του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr

Τι πρόγραμμα ακολουθείς αυτές τις ημέρες της καραντίνας: «Αυτές τις ημέρες όταν είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι είναι αλήθεια ότι μπορείς να κάνεις λίγα πράγματα. Για έναν επαγγελματία αθλητή που έχει ανάγκη να πηγαίνει στο γυμναστήριο για να συντηρείται η πραγματικότητα πλέον είναι δύσκολη.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά, το δεδομένο αυτό είναι καθολικό και δεν εξαιρείται κανένας. Επομένως, το πιο απλό είναι να πηγαίνεις για τρέξιμο, αλλά να κάνεις και κάποιες απλές ασκήσεις στο σπίτι ώστε να διατηρηθείς όσο καλύτερα μπορείς».

Πως βλέπεις να εξελίσσονται τα πράγματα με την πανδημία του κορωνοϊού: «Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος και πιστεύω πως όλο αυτό που ζούμε δεν πρόκειται να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας στην εύρεση κάποιου φαρμάκου αποτελεσματικού για την καταπολέμησή του αλλά και ενός εμβολίου μέσα στον επόμενο χρόνο».

Αν βλέπεις να συνεχίζονται οι διοργανώσεις και ποια ενημέρωση υπάρχει από τη λίγκα: «Πιστεύω το καλύτερο για όλους είναι να λήξει η σεζόν. Θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία και των αθλητών αλλά και των διοικήσεων των ομάδων. Η λίγκα μας ενημέρωσε πως θα ανασταλεί κάθε δραστηριότητα ως και τις 30 Απριλίου, αλλά δεν πιστεύω και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να συνεχίσουμε τους αγώνες, καθώς τα περιοριστικά μέτρα όσο περνάει ο καιρός εντείνονται».

Πως βλέπεις να κυλάει η χρονιά στον αθλητισμό: «Οι οικονομικές απώλειες θα είναι τεράστιες σε όλα τα σπορ. Χορηγικά πακέτα χάνονται ή θα χαθούν ήδη όπως είναι απολύτως λογικό χωρίς τη διεξαγωγή των αγώνων. Θεωρώ έτσι όπως φτάσαμε ο αθλητισμός είναι δευτερεύον πράγμα και πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας μένοντας σπίτι».

Τι γεύση σου αφήνει η χρονιά ως τώρα και αν τη θεωρείς πετυχημένη για τον Παναθηναϊκό: «Αναμφισβήτητα η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη. Στη δεύτερη χρονιά της διοίκησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ομάδα πλέον κάνει πρωταθλητισμό. Είναι υψηλά στη βαθμολογία και στα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης αλλά και στα πλέι οφ θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ σηματοδοτεί και την επανεκκίνηση της πορείας πρωταθλητισμού του τμήματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Πως βλέπεις τον εαυτό σου τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Φυσικά και επιθυμώ τα επόμενα χρόνια να είμαι στην ομάδα αυτό το έχω πει και το έχω ξαναπεί σε όλους όσους με ρωτάνε. Μέχρι αυτή τη στιγμή η συνεργασία και των δύο πλευρών είναι αρμονική και επιθυμία είναι να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα. Ωστόσο, με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να προσδιοριστεί τίποτα».

Είσαι από μικρό παιδί στον Παναθηναϊκό. Ποια θεωρείς εσύ ως την καλύτερη στιγμή που έχεις ζήσει σαν παίκτης και ποια σαν φίλαθλος της ομάδας; «Σαν αθλητής του συλλόγου έχω δύο. Η πρώτη ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ στις παιδικές κατηγορίες. Βάζω αυτή τη στιγμή γιατί ήταν η πρώτη για το σύλλογο στα συγκεκριμένα τμήματα. Επίσης και η φετινή κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Σαν φίλαθλος της ομάδας έχω αρκετές σπουδαίες στιγμές. Στο μπάσκετ ήταν οι νίκες επί της Μπαρτσελόνα στο δρόμο για την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2010 από την ομάδα βόλεϊ (ήταν ο τελευταίος τίτλος μέχρι φέτος που πήραμε εμείς το Λιγκ Καπ). Στο ποδόσφαιρο η νίκη επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο με σκορ 2-1 με γκολ του Πέτριτς».

Είσαι από τους πιο αγαπητούς αθλητές στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Ένα σχόλιο για τη Θύρα 13: «Πραγματικά αγαπώ και θαυμάζω όλους εκείνους που ακολουθούν και αγαπούν πραγματικά την ομάδα με όλη τους την ψυχή. Ωστόσο σαν επαγγελματίας αθλητής θα πρέπει να διαχωρίζω τα συναισθήματά μου».

Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και αφού ηρέμησες ποια ήταν η πρώτη σκέψη που έκανες; «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θέλω να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές με τον Παναθηναϊκό και να έχω συμπαίκτες όπως τα παιδιά που απαρτίζουν φέτος την ομάδα για όλη μου τη ζωή»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.