ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: «Σοβαρό το ενδεχόμενο να υπάρξει οριστική διακοπή»

Ο Γιάννης ΑΛαφούζος τόνισε ότι όλοι πρέπει να είναι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Αλαφούζος: «Σοβαρό το ενδεχόμενο να υπάρξει οριστική διακοπή»

Ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων.

Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Πράσινη» αποκαλύπτει τις θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου στην τηλεδιάσκεψη.

Χαρακτηριστικά είπε:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως όλοι έχουμε καταλάβει. Είναι καλύτερα να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι αυτό. Να ξέρουμε τι θα κάνουμε με τους χορηγούς μας, με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Δεν μπορούμε να προχωράει ο χρόνος, χωρίς να έχουμε πάρει καμία απόφαση και κυρίως χωρίς να έχουμε προετοιμαστεί, για το σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί το πρωτάθλημα, που είναι και το πιο πιθανό με την εξέλιξη του ιού».

Για την επόμενη μέρα: «Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό δεν είναι τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα, αλλά να δούμε τι θα γίνει με την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου. Πάμε σε μια ύφεση πολύ μεγάλη, όπως δείχνουν τα πράγματα. Πρέπει να δούμε την ύφεση, που θα έρθει τον χειμώνα. Να ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα που θα είναι δύσκολη».

Για το ενδεχόμενο να υπάρχει κεντρική διαχείριση:  «Πάμε πλέον σε μοντέλο της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης και όχι της ξεχωριστής διαπραγμάτευσης της κάθε ομάδας».

Με λίγα λόγια ο Γιάννης Αλαφούζος έκρουσε τον κώδωνα σε όλους, ώστε να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί καν το πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...