ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βερόν: «Απόλαυσα τα χρόνια στον Παναθηναϊκό» (Pic)

Τα τρία χρόνια παρουσία του στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο Χουάν Ραμόν Βερόν.

Βερόν: «Απόλαυσα τα χρόνια στον Παναθηναϊκό» (Pic)

Υπήρξε από τους μεγαλύτερους Λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές της εποχής του και ένας από τους καλύτερους ξένους που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Χουάν Ραμόν Βερόν αγωνίστηκε για μια τριετία στην Ελλάδα και το «τριφύλλι», και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Ουρουγουάης θυμήθηκε τα χρόνια παρουσίας του στη χώρα μας και τον τρόπο που απόλαυσε το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν στην Ελλάδα για 3 χρόνια, έπαιξα στον Παναθηναϊκό και πέρασα πολύ όμορφα εκεί. Μια μεγάλη ομάδα που είχε ήδη πραγματοποιήσει μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, χάνοντας στον τελικό από τον Άγιαξ. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια και τουρνουά εκεί, και το απόλαυσα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την Κολομβία, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το πρωτάθλημα τους, είχε γεμίσει από προπονητές και παίκτες από τη Ρίβερ Πλέιτ. Ήταν γενικά απείθαρχοι οι Κολομβιανοί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.