Ήταν από τους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές που προέκυψαν από τα «σπλάχνα» των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, όμως οι τραυματισμοί και κάποιες άστοχες επιλογές σε συλλόγους, κατέστρεψαν μια καριέρα που στην αρχή της ήταν σημείο αναφοράς στο «μπλοκάκι» αρκετών σκάουτερ.

Συγκεκριμένα ο λόγος είναι για τον Σωτήρη Νίνη και την καριέρα που ακολούθησε αμέσως μετά τη φυγή του από τις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ιταλική ιστοσελίδα, θυμήθηκε την εποχή που ο νεαρός ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τους «πράσινους» για να πάρει μεταγραφή στην Πάρμα.

Το δημοσίευμα αναφέρει λεπτομέρειες της μετακίνησης, τους λόγους που έκαναν την διοίκηση της Πάρμα να κινηθεί για την απόκτησή του, αλλά και το που βρίσκεται σήμερα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, παραθέτονται και οι δηλώσεις που είχε παραχωρήσει στέλεχος του ιταλικού συλλόγου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά υπάρχει και για τους τραυματισμούς που υπέστη ο Νίνης, διακόπτοντας απότομα μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Κλείνοντας μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα, η ιστοσελίδα χαρακτηρίζει τον Σωτήρη Νίνη ως το «δέκατο φάντασμα» της Πάρμα, ενώ επισημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής σήμερα παραμένει χωρίς ομάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου