ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: “Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου” (vid)

Η Euroleague έκανε focus στον Ρικ Πιτίνο και «θυμήθηκε» κάτι δηλώσείς του από το παρελθόν.

Πιτίνο:

Αναλυτικά όσα έιχε πει ο Ρικ Πιτίνο:

Για το επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Είναι τρομερό επίπεδο μπάσκετ. Οι προπονητές είναι απίθανοι, η διαιτησία είναι εξαιρετική. Η στρατηγική θυμίζει το κολέγιο, όχι το ΝΒΑ. Πρέπει να δημιουργήσεις περισσότερη κίνηση των παικτών, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, για να μπεις στο ζωγραφιστό».

Για την αντιπαλότητα των «αιωνίων»: «Στο κολεγιακό μπάσκετ οι αγώνες Κεντάκι – Λούβιλ ή Νορθ Καρολάινα – Ντιουκ έχουν την μεγαλύτερη αντιπαλότητα. Αυτοί οι αγώνες θυμίζουν παιχνίδια μεταξύ… εκκλησιών, αν τα συγκρίνουμε με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Το πνεύμα πίσω από το παιχνίδι δεν συγκρίνεται με αυτό που έχουμε στις ΗΠΑ. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Τζίμερ Φριντέρ: «Ο Στεφ Κάρι είναι πιθανότητα ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο. Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι ο επόμενος που θα κοιτούσα στην λίστα με τους εξαιρετικούς σουτέρ».

Για τη σχέση του με τον κόσμο: «Υπάρχει μια φανταστική σύνδεση με τον κόσμο. Καταλαβαίνουν πως τους νιώθω και ισχύει το αντίθετο. Ένιωσα πολύ όμορφα μέσα μου για το πώς με υποδέχθηκαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...