ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου ο περιορισμός στην κυκλοφορία

Την παράταση του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου ο περιορισμός στην κυκλοφορία

Την παράταση του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παρατείνεται ο περιορισμός κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου, είπε κατά την σημερινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Έχουμε 3 εβδομάδες σκληρής προσπάθειας μπροστά μας», ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα τα μέτρα περιορισμού θα ισχύουν μέχρι και τις 6:00 το πρωί εκείνη της ημέρας.

Καθ’ όλη την διάρκεια ισχύος των μέτρων περιορισμού δεν διεκπεραιώνονται δηλώσεις αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας από φυσικά πρόσωπα με ηλεκτρονικό τρόπο με απόφαση του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων ενώ το ίδιο ισχύει και για τυχόν χειρόγραφες υποβληθείσες δηλώσεις στις ΔΟΥ.

Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.