ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίμπας: «Από τους αγαπημένους παίκτες ο Διαμαντίδης»

Εξηγήσεις σχετικά με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Παναθηναϊκό, κλήθηκε να δώσει ο Πάου Ρίμπας.

Ρίμπας: «Από τους αγαπημένους παίκτες ο Διαμαντίδης»

Με την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω κορωνοϊού, όλοι οι αθλητές έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο στις οικίες τους, να ασχοληθούν και με άλλα πράγματα όπως τα video games.

Ο Πάου Ρίμπας προ ημερών ανέβασε φωτογραφία στα social media όπου έπαιζε ένα video game σχετικά με το μπάσκετ, με το μάτι όλων να πηγαίνει στο mousepad που χρησιμοποιούσε και είχε… Παναθηναϊκό ενδιαφέρον.

Έτσι κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στους φίλους της ομάδας του και όπως τόνισε αυτό το mousepad, ήταν μεταξύ άλλων ένα δώρο που είχε κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε όλους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα σε παλαιότερη αναμέτρηση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα ο Ρίμπας αναφέρθηκε και στους αγαπημένους του αθλητές του μπάσκετ, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να δεσπόζει ως μια από τις επιλογές του. «Ήταν ένα δώρο που μας έδωσαν στην Αθήνα όταν παίξαμε εκεί. Ήταν πάντα ένας παίκτης σημείο-αναφοράς για μένα ο Διαμαντίδης. Ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.