ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης ο ΕΣΑΚΕ

Τη στήριξή στην κυβέρνηση για τα μέτρα που έλαβε, ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης ο ΕΣΑΚΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ και εξέφρασε τη στήριξη του στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία από την κρίση που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ και οι 14 ΚΑΕ που απαρτίζουν τον Σύνδεσμο χαιρετίζουν τη στάση της Κυβέρνησης προς την Επαγγελματική Καλαθοσφαίριση, που παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει, ενέταξε τις Ανώνυμες Καλαθοσφαιρικές Εταιρείες και Λίγκες  στα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τη διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος αποδέχθηκε το δίκαιο αίτημά μας και το υλοποίησε άμεσα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι 14 ομάδες του ΕΣΑΚΕ εναρμονίστηκαν με τα νέα μέτρα στήριξης, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στην επαγγελματική καλαθοσφαίριση να απολαμβάνουν την μέριμνα που παρέχεται στο σύνολο της «αθλητικής οικογένειας» της χώρας.

Θέλουμε να δηλώσουμε το «παρών» σε κάθε ενέργεια της Πολιτείας που προάγει το αθλητικό πνεύμα και ανταποδίδει στο κοινωνικό σύνολο και στους φιλάθλους μας, την υποστήριξη που τόσα χρόνια απολαμβάναμε.

Ευχόμαστε σύντομα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί και με με το μικρότερο δυνατό κόστος σε ανθρώπινες ζωές την κρίση, να εστιάσουμε στο κοινό καλό, να αναλάβουμε την ατομική μας ευθύνη, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Μέχρι τότε, μένουμε σπίτι μας και #ζούμεαθλητικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.