ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μουνιέ: «Αγαπώ την Ελλάδα – Μεγάλος σεβασμός στον Παναθηναϊκό»

Στον Παναθηναϊκό αλλά και στις συνθήκες που συνάντησε στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε ο Άντονι Μουνιέ.

Μουνιέ: «Αγαπώ την Ελλάδα - Μεγάλος σεβασμός στον Παναθηναϊκό»

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού παραχώρησε συνέντευξη μέσω social media και μίλησε τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Άντονι Μουνιέ εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα και τόνισε πως θα παραμείνει στη χώρα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αναλυτικά αποσπάσματα της συνέντευξης του:

Για τον Παναθηναϊκό: «Όπως έλεγα πάντοτε έχω μεγάλο σεβασμό για αυτό το κλαμπ και αγαπώ τους οπαδούς».

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς βλέπει τον Παναιτωλικό αλλά και το Αγρίνιο: «Ομάδα με καλή οργάνωση ο Παναιτωλικός. Μικρή πόλη το Αγρίνιο αλλά μου αρέσει. Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά γιατί να μην μείνω και άλλο».

Για το αν θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα μετά το τέλος της καριέρας του: «Αγαπάω την Ελλάδα και θα μείνω εδώ αφού τελειώσω την καριέρα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.