ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσεφερίν: «Όποιο πρωτάθλημα διακόπτεται υπάρχει κίνδυνος για τις συμμετοχές στις διοργανώσεις της Ευρώπης»

Με αποκλεισμό από τα κύπελλα Ευρώπης κινδυνεύουν οι σύλλογοι των χωρών που διακόπτονται οριστικά τα πρωταθλήματα, ανέφερε με δήλωσή του ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Τσεφερίν: «Όποιο πρωτάθλημα διακόπτεται υπάρχει κίνδυνος για τις συμμετοχές στις διοργανώσεις της Ευρώπης»

Ο πρόεδρος της UEFA έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό δίκτυο ZDF και αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Βελγίο, κάνοντας αναφορά και σε χώρες που θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή.

Στο Βέλγιο έβαλαν οριστικό τέλος στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν και ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισε πως θα υπάρξει πρόβλημα με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της UEFA την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι αυτός ο δρόμος. Δεν μπορείς από τη μια να ζητάς βοήθεια και μετά να ενεργείς έτσι. Πρέπει να το πω: Οι Βέλγοι και όσοι σκέφτονται να κάνουν το ίδιο ρισκάρουν τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα τη νέα σεζόν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ποδόσφαιρο σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο χωρίς θεατές. Αλλά από την άλλη είναι καλύτερο να παιχτεί χωρίς θεατές και να υπάρχει στην τηλεόραση, από το να μην παιχτεί καθόλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.