Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παραχώρησε συνέντευξη μέσω instagram στον συμπαίκτη του και αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και μίλησαν για την επικαιρότητα, αναφέρθηκαν στους τρόπους προπόνησης που βρίσκουν και αν θα τους επηρεάσει η διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο νεαρός εξτρέμ παράλληλα, ανέφερε και το πως έφτασε στις ακαδημίες της ομάδας, αλλά και την εξέλιξή του σε αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διάστημα της καραντίνας: «Έχουμε πάρει κάποιο πρόγραμμα από την ομάδα κι έχουμε προμηθευτεί μπάλες και τα κατάλληλα υλικά για την εκγύμναση μας. Το πρόγραμμα το ακολουθεί κάθε παίκτης, έχει σταλεί στο e-mail και περιλαμβάνει τρέξιμο, γυμναστήριο και διάφορες ασκήσεις με μπάλα. Η ώρα περνάει με προπόνηση, playstation, φαγητό».

Για το αν του έχει λείψει το γήπεδο: «Μου έχει λείψει πολύ το γήπεδο. Μίλησα με τον αρχηγό (σ.σ. τον Κουρμπέλη) και του είπα «δεν μπορώ άλλο». Μου είπε ότι «όντως είναι πολύ δύσκολο». Λες και κάνουμε προετοιμασία μόνοι μας. Η μπάλα δεν ξεχνιέται, αλλά σίγουρα μας επηρεάζει η αποχή. Είναι διαφορετικό να τρέχεις στο γήπεδο με αλλαγές κατεύθυνσης, μπάλα και αντίπαλο. Όχι μόνο εγώ, όλοι θα επηρεαστούν λόγω της συχνής επαφής με τη μπάλα, αλλά και σε ρυθμό, αντοχή, αλλά όσο πιο πολύ δουλέψεις τώρα, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθεις όταν χρειαστεί».

Για το πώς έφτασε στον Παναθηναϊκό: «Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αλλά από μικρός έλεγα θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής. Στην οικογένεια μου αυτό έλεγα συνέχεια. Ήμουν και στη Μυτιλήνη και σκέφτεσαι σε ένα νησί ποιος θα με δει. Πήγαμε στην Αθήνα για τουρνουά, με είδαν και ετοιμαζόμουν με την ομάδα να γυρίσω πίσω. Τότε, με πήραν οι γονείς μου και μου είπαν ότι κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό και θα μείνω στην Αθήνα για δοκιμαστικά. Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS