Σύμφωνα με αθλητικά δημοσιεύματα του Τύπου, ο Γιώργος Δώνης έχει ενημέρωση από τον Τσάβι Ρόκα πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης για την αντικατάστασή του και πως ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» αναμένεται να συναντήσει τον Έλληνα τεχνικό το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μόλις ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Εφόσον οριστικοποιηθεί η παραμονή του Δώνη στην ομάδα, τότε θα μπει και στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του, για το που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα του τη νέα σεζόν. Τέλος, θεωρείται αρκετά δύσκολο να παραμείνει κάποιος από τους δανεικούς παίκτες της ομάδας και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής σκοπεύει να κάνει ακόμα μια προσπάθεια για την ανανέωση του δανεισμού κάποιου από τους παίκτες που αγωνίζονται ήδη στον Παναθηναϊκό με αυτό το καθεστώς, όμως οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS