ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει αποφασίσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Δώνης

Σύμφωνα με αθλητικά δημοσιεύματα του Τύπου, ο Γιώργος Δώνης έχει ενημέρωση από τον Τσάβι Ρόκα πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης για την αντικατάστασή του και πως ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» αναμένεται να συναντήσει τον Έλληνα τεχνικό το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μόλις ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Εφόσον οριστικοποιηθεί η παραμονή του Δώνη στην ομάδα, τότε θα μπει και στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του, για το που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα του τη νέα σεζόν. Τέλος, θεωρείται αρκετά δύσκολο να παραμείνει κάποιος από τους δανεικούς παίκτες της ομάδας και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής σκοπεύει να κάνει ακόμα μια προσπάθεια για την ανανέωση του δανεισμού κάποιου από τους παίκτες που αγωνίζονται ήδη στον Παναθηναϊκό με αυτό το καθεστώς, όμως οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.