ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η φωτογραφία με τον Μάουρο και οι μνήμες των φιλάθλων από το γκολ στην Άρσεναλ (Pic)

Μια φωτογραφία κουίζ ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media με τον πρώην Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: Η φωτογραφία με τον Μάουρο και οι μνήμες των φιλάθλων από το γκολ στην Άρσεναλ (Pic)

Τις γνώσεις των φίλων της ομάδας συνεχίζει να τεστάρει στα social media, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτσι το βράδυ του Σαββάτου, ανέβασε φωτογραφία με παλιό άσο που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό. Στη φωτογραφία καλούσε τον κόσμο να απαντήσει αν τον γνωρίζει, με τους περισσότερους να απαντούν σωστά.

Η σωστή απάντηση ήταν ο Μάουρο Ντα Σίλβα, ο 41χρονος Βραζιλιάνος χαφ που αγωνίστηκε με την «πράσινη» φανέλα την αγωνιστική σεζόν 1998-1999. Με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σε 20 ματς και σημείωσε τέσσερα τέρματα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξιοσημείωτο της καριέρας του ήταν το γκολ κόντρα στην Άρσεναλ στο Χάιμπουρι για το Τσάμπιονς Λιγκ, στην ήττα του «τριφυλλιού» με σκορ 2-1.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

View this post on Instagram

#ΜένουμεΣπίτι με πράσινα κουίζ! Ο Κώστας Μπατσινίλας ήταν η σωστή απάντηση του χθεσινού κουίζ. Ικανός στον αέρα, με έφεση στο σκοράρισμα, κάτι που αποδεικνύουν τα 18 γκολ σε 62 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σήμερα αναζητούμε ποδοσφαιριστή που φορεσε τα πράσινα στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Απαντήσεις 👇⌨️ #Panathinaikos

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.