Στους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άλκμααρ, αναφέρθηκε ιστοσελίδα της Ολλανδίας. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο Ματίας Γιόχανσον ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, από το καλοκαίρι του 2017.

Ο Σουηδός αγωνίστηκε στην Άλκμααρ για μια πενταετία (2012-2017), καταγράφοντας 129 συμμετοχές και 6 γκολ. Έτσι το δημοσίευμα ανέφερε πως παρά την εξαιρετική του παρουσία, ο Παναθηναϊκός κατάφερε και τον υπέγραψε για τρία χρόνια.

Η παρουσία του στο «τριφύλλι» κρίνεται επιτυχημένη, καθώς όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, ο Γιόχανσον κάνει αρκετές καλές σεζόν, αναφέροντας τον Παναθηναϊκό, ως την κορυφαία ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν για τον Γιόχανσον:

«Μετά από τέσσερις σεζόν ως βασικός, ο Σουηδός Ματίας Γιόχανσον έφυγε από την Άλκμααρ το 2017, ως ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε και τον υπέγραψε για τρία χρόνια. Ο Γιόνας Σβένσον τον αντικατέστησε επάξια, ενώ ο Γιόχανσον κατέληξε στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου