ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στην κορυφαία ελληνική ομάδα παίζει ο Γιόχανσον»

Με τις επιδόσεις του Ματίας Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό, ασχολήθηκε ιστοσελίδα της Ολλανδίας.

«Στην κορυφαία ελληνική ομάδα παίζει ο Γιόχανσον»

Στους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άλκμααρ, αναφέρθηκε ιστοσελίδα της Ολλανδίας. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο Ματίας Γιόχανσον ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, από το καλοκαίρι του 2017.

Ο Σουηδός αγωνίστηκε στην Άλκμααρ για μια πενταετία (2012-2017), καταγράφοντας 129 συμμετοχές και 6 γκολ. Έτσι το δημοσίευμα ανέφερε πως παρά την εξαιρετική του παρουσία, ο Παναθηναϊκός κατάφερε και τον υπέγραψε για τρία χρόνια.

Η παρουσία του στο «τριφύλλι» κρίνεται επιτυχημένη, καθώς όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, ο Γιόχανσον κάνει αρκετές καλές σεζόν, αναφέροντας τον Παναθηναϊκό, ως την κορυφαία ελληνική ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.184 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα αναφέρουν για τον Γιόχανσον:

«Μετά από τέσσερις σεζόν ως βασικός, ο Σουηδός Ματίας Γιόχανσον έφυγε από την Άλκμααρ το 2017, ως ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε και τον υπέγραψε για τρία χρόνια. Ο Γιόνας Σβένσον τον αντικατέστησε επάξια, ενώ ο Γιόχανσον κατέληξε στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.