ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κόρχουτ: «Δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό» (Pic)

Τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό, διέψευσε ο Μιχάι Κόρχουτ με συνέντευξη που παραχώρησε.

Κόρχουτ: «Δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό» (Pic)

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ουγγαρίας, παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μιχάι Κόρχουτ και αναφέρθηκε στα σενάρια που τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να μετακινηθεί στην ομάδα της Αθήνας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Κόρχουτ μιλώντας στην ιστοσελίδα «haon.hu», ανέφερε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα του «τριφυλλιού», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές χώρες στον πλανήτη.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξής του:

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πανδημία του κορωνοϊού και πως βιώνει την καραντίνα:

«Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι αν δεν δείξεις τη ταυτότητα σου και αναφέρεις τον σκοπό της εξόδου σου. Οι κάτοικοι πάντως ακολουθούν τους περιορισμούς. Υπάρχει ευτυχώς ένα δάσος κοντά στο σπίτι μου και μπορώ να βγω και να γυμναστώ εκεί.

Προσπαθώ να βοηθήσω και στη κουζίνα, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Πάμε βόλτα τον σκύλο, βλέπουμε ταινίες με τη γυναίκα μου και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο μας».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού:

«Δεν έχω δεχτεί καμιά πρόταση, ούτε έχει γίνει καμιά επαφή με τον εκπρόσωπο μου. Ξέρω ότι το συμβόλαιο του παίκτη που αγωνίζεται στη θέση μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αλλά δεν έχω κάνει καμία επαφή, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.