ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα θύματα στην Ελλάδα – Δύο νεκροί σε Ιωάννινα και Καστοριά

Στα θύματα του κορωνοϊού προστέθηκαν ένας 75χρονος και μια 89χρονη.

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα θύματα στην Ελλάδα – Δύο νεκροί σε Ιωάννινα και Καστοριά

Ένας 75χρονος, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής. Είχε μεταφερθεί από την Κέρκυρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα. Χθες, Σάββατο, η κατάσταση του 75χρονου είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία. Σύμφωνα με το corfupress, έχει προσβληθεί από το νέο κορωνοϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Νεκρή μια 89χρονη στην Καστοριά

Στα θύματα του κορωνοϊού προστίθεται μια 89χρονη που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Καστοριάς, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, είχε υποκείμενα νοσήματα. Πρόκειται για το ένατο θύμα του κορωνοϊού στην Καστοριά, όπου μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 76 κρούσματα.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι στο νοσοκομείο της Καστοριάς τις τελευταίες τρεις ημέρες δεν έχουν γίνει νέες εισαγωγές, ενώ τρεις άνθρωποι από την περιοχή της Μεσοποταμίας, που είναι σε καραντίνα, πήραν εξιτήριο.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...