Για την πορεία του στον Παναθηναϊκό αλλά και το μέλλον του, μίλησε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός του «τριφυλλιού» σχολίασε τη βελτίωση που έχει δείξει με τον Παναθηναϊκό τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, αναφέρθηκε στον τρόπο που τον προσέγγισαν και τον βοήθησαν οι «πράσινοι» και επεσήμανε πως νοιώθει έτοιμος για να επιστρέψει σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Πλέον, μετά και τα όσα δήλωσε ξεκάθαρα, στο μυαλό του Μακέντα υπάρχει η μεταγραφή και η επιστροφή σε προηγμένο πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να το συζητάει… αρκεί να ικανοποιηθεί η ομάδα οικονομικά από πιθανή πρόταση που θα έρθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκίνησα να σκαρφαλώνω προς την επιστροφή μου. Είμαι πλέον ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής, ένας καλύτερος αθλητής. Κάνω πλάνα με διαφορετική φιλοσοφία. Έχω δουλέψει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Τα έχω πάει καλά στον Παναθηναϊκό αλλά προσβλέπω σε μεγαλύτερα πράγματα. Ξέρω ότι είμαι σε καλό δρόμο για να επιστρέψω σε καλύτερα πρωταθλήματα και να αφήσω το σημάδι μου εκεί».

Για το πως αισθάνεται στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ο κόσμος έχει πολύ πάθος και σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ήρθα εδώ με πολλά ερωτηματικά και όλοι με βοήθησαν να δουλέψω και να τα πάω καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξής του:

➡️ Γράψε το σχόλιο σου