ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στα 4 εκατ. ευρώ το μπάτζετ της νέας σεζόν

Σύμφωνα με δημοσίευμα οριστικοποιήθηκε το μπάτζετ της νέας σεζόν. Χωρίς αύξηση λόγω κορωνοϊού.

Παναθηναϊκός: Στα 4 εκατ. ευρώ το μπάτζετ της νέας σεζόν

Στη σκέψη των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρχε το ενδεχόμενο να αυξηθεί το μπάτζετ για την ερχόμενη σεζόν, όμως οι εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού, έβαλαν «φρένο» στην οποιαδήποτε θέληση των διοικούντων.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να λειτουργήσουν με γνώμονα τον περιορισμό της «χασούρας» που θα υπάρξει και σύμφωνα με όσα αναφέρει αθλητικό δημοσίευμα του Τύπου, η ζημιά θα ανέρχεται στο ποσό των δύο εκατ. ευρώ.

Έτσι όπως αναφέρει η «Sportday» το μπάτζετ για την ερχόμενη σεζόν θα κυμανθεί στα επίπεδα των 4 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς μπήκε στον «πάγο» η σκέψη που υπήρχε για αύξηση μετά και τη μείωση της φορολογικού συντελεστή. Το ποσό αυτό μπήκε, καθώς στο «τριφύλλι» θέλουν να εξομοιώσουν την οικονομική ζημιά που θα προκύψει αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, κοιτώντας την επόμενη ημέρα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.