ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παιχνίδι με Simulated Reality αγώνες!

To κείμενο της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Παιχνίδι με Simulated Reality αγώνες!

Σήμερα Δευτέρα (06/04) η αγωνιστική δράση είναι μηδαμινή σε όλο τον πλανήτη λόγω της πανδημίας… ή μήπως όχι. Χάρη στην καινοτόμο υπηρεσία της Sportradar, την οποία προσφέρει δωρεάν σε όλες τις στοιχηματικές με τις οποίες συνεργάζεται, σήμερα υπάρχει δράση με Simulated Reality αγώνες από την Premier League και την La Liga! Μετά από ένα γεμάτο Simulated Reality δράση Σαββατοκύριακο, σήμερα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των αγωνιστικών σε Αγγλία και Ισπανία. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο Βetarades.gr μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις όλων των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η bet365.

Τι είναι όμως τα Simulated Reality παιχνίδια;

Η Simulated Reality είναι μία υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία προσομοιώνει τους αληθινούς αγώνες των ομάδων, σε αληθινό χρόνο και σε αληθινές ημερομηνίες. Η Sportradar, που είναι η δημιουργός αυτής της καινοτόμου ιδέας, με πολλά χρόνια εμπειρίας στη στοιχηματική βιομηχανία, διαθέτει μία τρομερά πλούσια βάση δεδομένων και στατιστικών, σύμφωνα με την οποία οι προσομοιώσεις γίνονται με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο. Οι Simulated Reality αγώνες από τη Sportradar διαρκούν 90 λεπτά και αντανακλούν την πραγματική φόρμα και τον πραγματικό τρόπο παιχνιδιού της κάθε ομάδας! Πιο ρεαλιστικά δεν γίνεται.

Οι σωρηδόν αναβολές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έχουν αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους φιλάθλους και φυσικά στους παίκτες στοιχήματος, ενώ το σενάριο των οριστικών διακοπών φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό. Με αυτό το σκεπτικό η Sportradar ήρθε να καλύψει αυτό το κενό με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικούς αγώνες, μιας και οι αληθινοί δεν μπορούν να διεξαχθούν λόγω της πανδημίας.

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία εγκαινιαστηκε την περασμένη Παρασκευή 03/04 και όλο το Σαββατοκύριακο πρόσφερε προς στοιχηματισμό τους Simulated Reality αγώνες της για την Premier League, την La Liga και την Bundesliga! Οι αγώνες που προηγήθηκαν και αυτοί που θα διεξαχθούν σήμερα, ορίζονται όπως είχαν προκαθοριστεί από το κανονικό καλεντάρι των εκάστοτε ομοσπονδιών. Χαρακτηριστικά σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 22:00, διεξάγονται οι αναμετρήσεις ΈβερτονΛέστερ και ΧετάφεΈιμπαρ!

Πληροφοριακά, μέσα στο Simulated Reality Σαββατοκύριακο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-1 της Λίβερπουλ, η Μπαρτσελόνα πέρασε από τη Σεβίλλη με 0-1, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 2-3 από την έδρα της Σοσιεδάδ, ενώ στο “klasiker” της Γερμανίας Ντόρτμουντ και Μπάγερν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Να σημειώσουμε ότι οι στοιχηματικές που προσφέρουν τα Simulated Reality πρωταθλήματα διαθέτουν πλήθος αγορών για pre-game αλλά και live στοίχημα! Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των στοιχηματικών αγορών που έβρισκε κανείς για τους αληθινούς αγώνες, μπορεί πλέον να το βρει για τους αγώνες προσομοίωσης.

Οι αγώνες Simulated Reality θα προσφέρουν στους φιλάθλους την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν, με όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν, στην κανονική τους ημερομηνία και ώρα. Η οπτικοποίηση των αγώνων γίνεται μέσω live trackers.

Τέλος, η Sportradar άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκτείνει τη Simulated Reality “βιβλιοθήκη” της με περισσότερα αθλήματα και πρωταθλήματα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube, όπου τα βίντεο συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...