ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωκράτης Διούδης: Ο «Goldenfinger» του Παναθηναϊκού (Pics, Vids)

Τις εξαιρετικές του ικανότητες κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ο Σωκράτης Διούδης από τη στιγμή που ανέλαβε να υπερασπιστεί την «πράσινη» εστία.

Σωκράτης Διούδης: Ο «Goldenfinger» του Παναθηναϊκού (Pics, Vids)

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει δείξει πως είναι ικανότατος για να βρίσκεται στην εστία του Παναθηναϊκού.

Ανέλαβε να υπερασπίζεται την «πράσινη» εστία πριν δύο χρόνια μετά τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για τον ίδιο αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του και θα είναι ο υπερασπιστής της ομάδας ως το 2023, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Παράλληλα με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και του ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος τον έχει τσεκάρει ουκ ολίγες φορές από κοντά για την Εθνική ομάδα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, έκανε το βήμα στο εξωτερικό με τη μεταγραφή στη Βέλγική Μπριζ, επέστρεψε στην πατρίδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, μετά στον Άρη ξανά και πλέον εδώ και μια τριετία στον Παναθηναϊκό.

Ικανός να αντέξει το βάρος της «πράσινης» φανέλας, το έχει δείξει άλλωστε σε ματς που η μπάλα «έκαιγε», θυμηθείτε το περσινό ματς στο Καραϊσκάκης όπου και κρατούσε το μηδέν μέχρι να έρθει ο σοκαριστικός τραυματισμός και η αντικατάσταση από τον νεαρό Κότσαρη (που τα πήγε εξίσου περίφημα), αλλά και το φετινό ντέρμπι κόντρα στην ΆΕΚ, όπου και έπιανε τα πάντα και έγινε ο νούμερο ένα παράγοντας για την ομάδα του για να έρθει η ολική ανατροπή από το γκολ του Κολοβέτσιου στιγμές πριν το φινάλε.

Πολλά ματς με πρόχειρο υπολογισμό ο «goldenfinger» Διούδης έδειξε ικανότητα. Στην Τούμπα, στα Γιάννενα, στη Νέα Σμύρνη, όπου χρειάστηκε η ομάδα την πολύτιμή βοήθειά του, ήταν εκεί. Εκεί θα είναι και τα επόμενα χρόνια, αφού όπως φαίνεται ο Σωκράτης Διούδης έχει «δέσει» στον Παναθηναϊκό, ή όπως θα λέγαμε «βρήκε το λιμάνι» του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.