ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η Έλενα Κρεμλίδου παίζει στο Casa De Papel με τη βοήθεια της τεχνολογίας

H Eλληνίδα Tokyo!

Η Έλενα Κρεμλίδου παίζει στο Casa De Papel με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Το Casa De Papel ή Money Heist έκανε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του πριν λίγες ημέρες και οι φανατικοί της σειράς από όλον τον κόσμο δεν περίμεναν λεπτό να απολαύσουν τις νέες περιπέτειες των ηρώων της αγαπημένης σειράς του Netflix.

Μία από αυτές, η Tokyo, κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπέρο, είναι η αγαπημένη του ανδρικού κοινού και ο λόγος δεν είναι μόνο τα υποκριτικά της ταλέντα. Η Ισπανίδα διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί και δύσκολα μπορείς να πάρεις μακριά του τα μάτια σου.

Δείτε το εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ