Εδώ και ημέρες είναι η αλήθεια πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα social media, δείχνοντας μια επιστροφή στην κανονικότητα που είναι η αλήθεια ότι είχε εκλείψει τα τελευταία χρόνια.

Η αρχή έγινε με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να στέλνουν με έξυπνο τρόπο τα δικά τους μηνύματα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ στη συνέχεια και η ίδια η ΠΑΕ με τις φωτογραφίες κουίζ, αλλά και τα φωτογραφικά αφιερώματα που πραγματοποιεί και τις αναρτήσεις για την ιστορία της ομάδας, έχει ως τώρα κερδίσει ένα άτυπο στοίχημα με τον κόσμο της ομάδας.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού λαμβάνουν μέρος και στο σχολιάσμό τους ύστερα από τις συνεχόμενες αναρτήσεις στα social media, απονέμουν τα εύσημα για την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση που υπάρχει.

Δείγμα αρκετά θετικό και ενθαρρυντικό για τη συνέχεια, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι πριν από λίγο καιρό, στοιχειώδη ιστορικά γεγονότα, έτειναν να εκλείψουν. Για την εντυπωσιακή αλλαγή, μια έρευνα σε facebook, twitter και instagram, αλλά και στο επίσημο κανάλι στο youtube, θα σας πείσει για την επιστροφή στην… κανονικότητα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS