ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

100 χρόνια μπροστά: Η χώρα που αποτελεί το πρότυπο της Ελλάδας για την ψηφιοποίηση του κράτους εν μέσω κορωνοϊού;

Από μικρό κι από "τρελό" μαθαίνεις την εξέλιξη.

100 χρόνια μπροστά: Η χώρα που αποτελεί το πρότυπο της Ελλάδας για την ψηφιοποίηση του κράτους εν μέσω κορωνοϊού;

Ήταν 2018 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσιζε ότι εφόσον η διακυβέρνηση της χώρας του ανατεθεί από τον ελληνικό λαό, θα έπρεπε να μείνουν πίσω κάποια στεγανά σκουριασμένα και να υπάρξει μια εξέλιξη των κρατικών δομών.

Απευθύνθηκε τότε στον Κυριάκο Πιερρακάκη και του ζήτησε να ξεκινήσει τη στελέχωση μιας ομάδας επιστημόνων που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από την πρώτη κιόλας ημέρα της διακυβέρνησης τον εκσυγχρονισμό. Από την 8η Ιουλίου και μετά ο κ. Πιερρακάκης και η ομάδα του ήταν οι πρώτοι που σήκωσαν τα μανίκια για να υπακούσουν στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού που τόνιζε διαρκώς πως θέλει να εκσυγχρονίσει το κράτος.

Περισσότερα εδώ

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.