Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα πως υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας για τα συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά η διάθεσή του είναι καλή και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του.

“Κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για μερικά τεστ ρουτίνας καθώς εξακολουθώ να έχω συμπτώματα του κορωνοϊού”, έγραψε ο Τζόνσον στο Twitter. “Η διάθεσή μου είναι καλη και παραμένω σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να κρατήσουμε όλους ασφαλείς”.

Boris Johnson #StayHomeSaveLives

@BorisJohnson

Last night, on the advice of my doctor, I went into hospital for some routine tests as I’m still experiencing coronavirus symptoms. I’m in good spirits and keeping in touch with my team, as we work together to fight this virus and keep everyone safe.

43.3K

9,763 people are talking about this

Από την Ντάουνινγκ Στριτ ανακοινώθηκε πως το ηθικό του πρωθυπουργού “είναι υψηλό” σήμερα, αφού πέρασε μια “ήσυχη νύκτα” στο νοσοκομείο, όπου “παραμένει για παρακολούθηση”.

“Ο πρωθυπουργός πέρασε μια ήσυχη νύκτα στο νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο και το ηθικό του είναι υψηλό. Παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού επαναλαμβάνοντας πως ο 55χρονος Τζόνσον παραμένει στα ηνία της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Daily Mail έγραφε πως ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ και οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο. Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βρετανός πρωθυπουργός παρουσιάζει επίμονα συμπτώματα της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε πως έχει προσβληθεί, μολαταύτα η Ντάουνινγκ Στριτ διαβεβαίωσε πως ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού αρνήθηκε να πει αν υπάρχει διάγνωση για πνευμονία, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να νοσηλεύεται με αναπνευστήρα. Ερωτηθείς ωστόσο αν τα συμπτώματα είναι ελαφρά, όπως τα είχε προηγουμένως περιγράψει, ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι είναι επίμονα, μεταξύ αυτών βήχας και πυρετός.

Πηγή: thetoc.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS