ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ώρες αγωνίας για τον Μπόρις Τζόνσον: Επιμένουν ο βήχας και ο πυρετός

Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα πως υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας για τα συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά η διάθεσή του είναι καλή και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του.

Ώρες αγωνίας για τον Μπόρις Τζόνσον: Επιμένουν ο βήχας και ο πυρετός

Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα πως υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας για τα συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά η διάθεσή του είναι καλή και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του.

“Κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για μερικά τεστ ρουτίνας καθώς εξακολουθώ να έχω συμπτώματα του κορωνοϊού”, έγραψε ο Τζόνσον στο Twitter. “Η διάθεσή μου είναι καλη και παραμένω σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να κρατήσουμε όλους ασφαλείς”.

Boris Johnson #StayHomeSaveLives

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

@BorisJohnson

Last night, on the advice of my doctor, I went into hospital for some routine tests as I’m still experiencing coronavirus symptoms. I’m in good spirits and keeping in touch with my team, as we work together to fight this virus and keep everyone safe.

43.3K

9,763 people are talking about this

Από την Ντάουνινγκ Στριτ ανακοινώθηκε πως το ηθικό του πρωθυπουργού “είναι υψηλό” σήμερα, αφού πέρασε μια “ήσυχη νύκτα” στο νοσοκομείο, όπου “παραμένει για παρακολούθηση”.

“Ο πρωθυπουργός πέρασε μια ήσυχη νύκτα στο νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο και το ηθικό του είναι υψηλό. Παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού επαναλαμβάνοντας πως ο 55χρονος Τζόνσον παραμένει στα ηνία της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Daily Mail έγραφε πως ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ και οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο. Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βρετανός πρωθυπουργός παρουσιάζει επίμονα συμπτώματα της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε πως έχει προσβληθεί, μολαταύτα η Ντάουνινγκ Στριτ διαβεβαίωσε πως ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού αρνήθηκε να πει αν υπάρχει διάγνωση για πνευμονία, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να νοσηλεύεται με αναπνευστήρα. Ερωτηθείς ωστόσο αν τα συμπτώματα είναι ελαφρά, όπως τα είχε προηγουμένως περιγράψει, ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι είναι επίμονα, μεταξύ αυτών βήχας και πυρετός.

Πηγή: thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...