ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΊΔΟΥ BLOG

Μόνο με θετική σκέψη θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό!

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, στέλνει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε, λόγω του κορωνοϊού.

Μόνο με θετική σκέψη θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό!

«Καλησπέρα σας,

Αυτό που ζούμε είναι σίγουρα δύσκολο για όλους μας, καθώς είμαστε τόσες μέρες κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι. Βέβαια, αυτό φαίνεται να έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ώστε να ελαχιστοποιηθεί όσο περισσότερο γίνεται η διασπορά του κορωνοϊού.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να περάσουμε περισσότερο χρόνο με δικούς μας ανθρώπους, τους οποίους δεν θα είχαμε να δούμε τόσο πολύ, αν όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Μπορούμε να μαγειρέψουμε ώστε να γεμίσουμε τον χρόνο μας και φυσικά να κάνουμε γυμναστική. Είναι σημαντικό να μείνουμε σε καλή σωματική κατάσταση. Επίσης λύση είναι το να πάμε για ένα περμάτημα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ένα πρόγραμμα κοντά στην παλιά μας πραγματικότητα, καθώς αν δεν το κάνουμε αυτό, θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε όταν επιστρέψουμε στην «κανονικότητα». Να μην κάνουμε μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας. Σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία μας θα παίξει το να σκεφτόμαστε θετικά και να βλέπουμε αυτό σαν μια δοκιμασία, η  οποία θα τελειώσει σύντομα.

Εγώ κάνω γυμναστική, βλέπω ταινίες και προσπαθώ να περάσω χρόνο με δικούς μου ανθρώπους.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ