ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τότε θα αρχίσει σταδιακά η άρση των περιοριστικών μέτρων!

Τότε θα ξεκινήσει!

Τότε θα αρχίσει σταδιακά η άρση των περιοριστικών μέτρων!

Ορόσημο θεωρείται η 27η Απριλίου, η ημερομηνία έως την οποία έχουν επεκταθεί μέχρι τώρα τα μέτρα. Τότε, αν δεν έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο, αναμένεται να ανακοινωθεί το πρώτο χρονικό ορόσημο άρσης κάποιων μέτρων εντός του Μαΐου, αλλά και ποια θα είναι αυτά.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση στις κλειστές συσκέψεις του Μαξίμου για την πρώτη φάση άρσης των μέτρων έχει αρχίσει, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Καθημερινή”, με επίκεντρο τα εμπορικά καταστήματα και τα σχολεία. Τέλος με δεδομένο ότι οι υφιστάμενοι περιορισμοί αποδίδουν στον γενικό πληθυσμό, το Μαξίμου λαμβάνει μέτρα ανάσχεσης σε “κλειστές” ομάδες και χώρους, που μπορεί να αποτελέσουν νέες εστίες του κορονοϊού, όπως οι Ρομά, τα ΚΥΤ, αλλά και οι στρατεύσιμοι. Τα στρατόπεδα αποτελούν έναν “επικίνδυνο” χώρο για τη διασπορά του ιού. Χθες, ανακοινώθηκε πως στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, η κατάταξη της 2020 Γ’ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς θα υλοποιηθεί εντός του πρώτου 15ήμερου του Ιουνίου 2020, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Την ίδια ώρα οι άδειες είναι με το σταγονόμετρο, ενώ στα ΚΥΠ υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση, ώστε να βγαίνουν μόνο όσοι χρειάζεται ενώ όπου έχει υπάρξει κρούσμα, όπως στη Ριτσώνα, έχει επιβληθεί ολική καραντίνα.

Πηγή: enikos.gr

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...