ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραγκούνης και Σεϊταρίδης βάζουν πλάτη στον Παναθηναϊκό

Τόσο ο Γιώργος Καραγκούνης όσο και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης βοηθούν ακόμα και σήμερα τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Παναθηναϊκό.

Και οι δύο έχουν αποχωρήσει χρόνια από τον Παναθηναϊκό, όπως και οι δύο βάζουν πλάτη στους πράσινους.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της σήμερα η εφημερίδα «Πράσινη», τόσο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης όσο και ο Γιώργος Καραγκούνης έχουν ακόμα χρήματα που πρέπει να λάβουν από τους πράσινους. Μάλιστα ο Γιώργος Καραγκούνης σε λάιβ που συμμετείχε πριν λίγες ημέρες είπε ότι βοηθάει ακόμα και τώρα τον Παναθηναϊκό. Αυτό λοιπόν εννοούσε.

Από την άλλη ο Γιούρκας το είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρυσι λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω κάνει 4 διακανονισμούς με τον Παναθηναϊκό. Τώρα έκανα τον τέταρτο και πάλι μου χρωστάνε. Μάλιστα στον πρώτο διακανονισμό, που με βάση τον νόμο της ΕΠΟ ήταν 4 χρόνια, μου ζήτησε χάρη ο Αλαφούζος και μου είπε: «Μπορούμε να τον κάνουμε 5 χρόνια;». Εγώ του απάντησα και του είπα: «Άκου πρόεδρε επειδή εσύ με στήριξες όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, θα το υπογράψω». Τώρα έχω υπογράψει άλλους τρεις τι να κάνω; Δεν μπορώ να κάνω προσφυγή και δεν θέλω να κάνω προσφυγή».

Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και ακόμα και τώρα οι δύο αυτοί παίκτες υπογράφουν συνεχώς διακανονισμούς με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα.

Exit mobile version