Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε το δίκτυο των ακαδημιών σχετικά με τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημέρωσης, από το επιστημονικό προσωπικό του Δικτύου σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο «πράσινο» Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου σχετικά με το μείζον θέμα της πανδημίας του COVID-19.
Το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και βέβαια πολύ έγκαιρα οι Σχολές είχαν διακόψει τη διεξαγωγή προπονήσεων. Πάνω απ’ όλα μετράει η προάσπιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν τηλεδιασκέψεις, με την παρουσία όλου του επιστημονικού προσωπικού που απαρτίζουν το Δίκτυο, με τους υπευθύνους όλων των Σχολών που ανήκουν στο Δίκτυο με στόχο να δοθούν οι κατευθύνσεις του εξειδικευμένου προσωπικού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Δικτύου. Κατευθύνσεις που αφορούν στη διατροφή, στις ασκήσεις και στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών των Σχολών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι.
Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος οδηγιών το επόμενο διάστημα, με απώτερο στόχο την απαραίτητη τόνωση της ψυχολογίας καθώς και της περαιτέρω ανάπτυξης των μελών του Πράσινου Δικτύου.
#Panathinaikos #PanathinaikosSoccerSchools»

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημέρωσης, από το επιστημονικό προσωπικό του Δικτύου σε συνεργασία με την ΠΑΕ…

Julkaissut Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός Tiistaina 7. huhtikuuta 2020

➡️ Γράψε το σχόλιο σου