ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτά είναι τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν αν χρειαστεί!

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι από τα υπουργεία που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κρίση του κορονοϊού. Έχει αναδειχθεί σε ένα Υπουργείο «κλειδί» για να ανοίξει όλες τις πόρτες των υπηρεσιών που χρειάζεται ο Έλληνας πολίτης στην Ελλάδα του 2020 με ένα απλό κλικ.

Αυτά είναι τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν αν χρειαστεί!

Όλα λόγω της πανδημίας έγιναν σε χρόνο ρεκόρ και έτσι σήμερα εκατομμύρια Έλληνες μένοντας σε καραντίνα καταλαβαίνουν πόσο χρήσιμη είναι η περίφημη «Βίβλος του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας». Η προσπάθεια που γίνεται είναι να φέρουμε το κράτος στον υπολογιστή μας και στο κινητό μας.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.