ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Οριστικό: Απόλυτη δικαίωση για τον Παναθηναϊκό από την Ευρωλίγκα

Η επιτροπή εφέσεων της Ευρωλίγκας δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρυσι στο ΟΑΚΑ.

Οριστικό: Απόλυτη δικαίωση για τον Παναθηναϊκό από την Ευρωλίγκα

Η επιτροπή εφέσεων της Ευρωλίγκας δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρυσι στο ΟΑΚΑ.

Στο περσινό ματς των αιωνίων για την Ευρωλίγκα, οι«ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει καταγγελία, υποστηρίζοντας πως τριφύλλι ανέφερε πως εκείνοι δωροδόκησαν τους διαιτητές της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η πράσινη ΚΑΕ είχε δικαιωθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό στην Euroleague και στη συνέχεια οι Πειραιώτες προσέφυγαν στο CAS. Από εκεί, η υπόθεση επέστρεψε ξανά στον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον Φεβρουάριο ο εξάστερος είχε δικαιωθεί εκ νέου από τον Αθλητικό Δικαστή, ενώ σήμερα όπως έγινε γνωστό δικαιώθηκαν και από την εφέσεων. Σε μια απόφαση 35 σελίδων, το τριφύλλι δικαιώνεται απολύτως  και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο το οποίο να στέκει για την καταγγελία των Πειραιωτών και να την τεκμηριώνει.

Την είδηση, η οποία επιβεβαιώνεται, αποκάλυψε η ιστοσελίδα sdna.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...